Programmering PDF Skriv ut E-postadress

Att få datorn att göra som man önskar är inte alltid så enkelt. Vår långa erfarenhet gör dock att vi är väl insatta i olika tekniska möjligheter. Våra lösningar baseras ofta på de för uppgiften mest lämpliga verktygen utan att sitta fast i en viss leverantörs produkter.

Med scriptspråket PHP, gärna kopplat till någon databas som MySQL för lagring av information, kan väldigt många uppgifter lösas. PHP har utvecklats från att vara ett enkelt scriptspråk för att åstadkomma enkla funktioner i webbsidor till ett komplett objektorienterat språk med kopplingar till de flesta databaserna på marknaden. PHP är också smidigt om man skall kommunicera med andra lösningar då det ingår kraftfulla kommunikationsfunktioner direkt i språket. Det som inte finns inbyggt finns som tillägg, exempelvis modul för att skapa Excel-filer direkt från PHP-koden.

Gäller det applikationsprogrammering använder vi gärna C++, helst kombinerat med ett gränssnittsverktyg i Windows som Borland C++Builder eller Microsoft Visual Studio. Maskinnära programmering är också en utmaning vi gillar.

En särskild styrka är att vi snabbt och lätt kan sätta oss in i nya uppgifter - om Du som kund förklarar problemet så är chansen stor att vi direkt är med på noterna och kan antingen ge råd om lämplig befintlig lösning eller bygga den åt Er.

Idag ställer nästan all form av programmering krav på god datasäkerhet för att inte utsättas för virus eller andra cyber-attacker.

Se Datasäkerhet | Webbhotell | Webbportal

Av Erik Liljencrantz 2008-09-24 21:16, uppdaterad 2008-10-05 21:28