Webbhotell PDF Skriv ut E-postadress

Som en del i vår verksamhet har vi en mindre fiberansluten datahall med servrar för DNS, epost och webb, kort sagt vad Du behöver för att finnas på Internet. Utöver dessa standardtjänster har vi även möjlighet att installera programvara enligt särskilda önskemål, som DataFlex eller olika specifika Linux-program.

Kontakta oss för allt från registrering av ett eller flera domännamn till DNS-tjänst för domänen, epost och webbutrymme. Vårt enklaste paket komplett med registrering av domän och all nödvändig installation för att komma igång kostar från 995 kr+moms per år.

Dell PowerEdge

Servrar

Vi använder genomgående Dell PowerEdge-servrar avsedda för kontinuerlig drift. Maskinerna har speglade diskar (RAID1) för att minska risken för dataförlust även om hårdvaran skulle gå sönder. Vi har mycket goda erfarenheter av dessa maskiner under flera års drift.

Epost-program

IceWarp epost-server

För eposten använder vi IceWarp epost-server i Windows-miljö. Utöver standardfunktioner för SMTP och POP/IMAP innehåller den anti-virus, anti-spam och webbmail. Har fungerat mycket stabilt och flexibelt i flera år.

Webb-program

Vi använder webbens mest spridda webbserver Apache med PHP-modulen för scriptade sidor. Driftsäkert och flexibelt.

MySQL databasserverDatabas

På webbservern används MySQL för lagring av allt från små register med enstaka poster till enorma tabeller med uppgifter om miljontals fordon. MySQL är snabb, stabil och erbjuder de funktioner vi behöver för att skapa de lösningar vi utvecklar.

Se Datasäkerhet | Webbportal

Av Erik Liljencrantz 2008-09-24 21:17, uppdaterad 2008-10-05 23:48